welkom bij het speelt dichtbij 2019.....plus
DAKB-huis utrecht balijelaan 95
Plus 2019

Sponsors:

Clavis piano's


Het naambord van het DAKB-huis, onthuld door de wethouder van de stad Utrecht Gilbert Isabella op 22 april 2014, is subliem gegraveerd door:

Graveerinrichting Vriesendorp

Tien-concertenkaart 2019

Deze kaart is geldig in 2019. U kiest zelf met hoeveel mensen u naar een concert wilt. Todat u uiteidelijk tien concerten genoten hebt. U dient wel voor elk gewenst concert te reserveren onder vermelding van het aantal personen. Bij concerten met een * geldt een restrictie van maximaal twee personen. De kaart kost 125 euro.
U bestelt de tien-concertenkaart via

tickets bij hetspeeltdichtbij.nl

onder vermelding van aantal, naam, postcode en huisnummer. Nadat het bedrag ontvangen is op rekening NL71 INGB 0006 0400 96 ten name van Kunstcase Utrecht ontvangt u de bestelde kaart(en) per post.


Geknipt voor het concert?
Ga naar Pure in Utrecht en ontvang 5 euro korting bij de aanschaf van een concertkaart op vertoon van een recente kassabon.

It takes two music, studenten gezocht
Ouderen vereenzamen soms. Ontvang 10,00 voor het mee uitnemen van een oudere naar een concert van "Het speelt dichtbij". Voor elk concert zijn er 3 plaatsen beschikbaar. De chaperon heeft gratis toegang. Meld je aan via

two bij hetspeeltdichtbij.nl