welkom bij het speelt dichtbij 2014.....plus
DAKB-huis utrecht balijelaan 95
Plus 2014

Sponsors: Clavis piano's


De prachtige lente-folder is gesponsord door:

Van Schip
Restaurant Harbour Utrecht
Drukkerij Pascal


Het naambord van het DAKB-huis (kom naar de opening op 22 april) is subliem gegraveerd door:

Graveerinrichting VriesendorpPasse-partout 2014

Toegang tot de vier concerten van de voorjaars- of najaarsserie (VJP of NJP) à 80 euro bestelt u via

tickets bij hetspeeltdichtbij.nl

onder vermelding van VJP of NJP, aantal, naam, postcode en huisnummer. Nadat het bedrag ontvangen is op rekening NL71 INGB 0006 0400 96 ten name van Kunstcase Utrecht ontvangt u de bestelde passe-partouts per post. U bent dan verzekerd van een plaats voor alle vier de concerten!

Keuze-passe-partout 2014
U kiest twee concerten uit de voorjaars- en twee uit de najaarsserie.
De bestelprocedure is als bij een passe-partout: U vermeldt bij uw bestelling echter KP met daarachter de letters die voor elk door u gewenst concert staan.

Tien-concertenpas 2014

Deze kaart is geldig in 2014. U kiest zelf met hoeveel mensen u naar een concert wilt. Todat u uiteidelijk tien concerten genoten hebt. U dient wel voor elk gewenst concert te reserveren onder vermelding van het aantal personen. Bij concerten met een * geldt een restrictie van maximaal twee personen. De kaart kost 200 euro. Bestelprocedure als bij een passe-partout onder vermelding van TCP.

Ontvang 5 euro korting op de entreeprijs
Stuur de tweede kaart van de vier-kaarten folder met een recensie van het concert van Eke Simons en Kees Buskes of een leuke omschrijving van "Het speelt dichtbij" naar een vriend of vriendin. Hij of zij ontvangt 5 euro korting op vertoon van de gefrankeerde kaart bij het tweede concert in de voorjaarsserie 2014 op 23 maart.


It takes two music
Ouderen vereenzamen soms. Ontvang 10,00 voor het mee uitnemen van een oudere naar een concert van "Het speelt dichtbij". Voor elk concert zijn er 5 plaatsen beschikbaar. De chaperon heeft gratis toegang. Hij of zij kan bepalen de oudere vrij te houden. Meld je aan via

two bij hetspeeltdichtbij.nl